Header Image
Home / Team

Team

Wie zijn wij:

Alex Lucas
Data specialist/Projectleider digitalisering
Na een loopbaan als ICT-er in de zorg en vervolgens de financiële wereld, ben ik in 2001 het pad van de “zelfstandigheid” ingeslagen. In 2003 heb ik Lighthouse-ICT BV opgericht. Vrij snel zijn de diensten die Lighthouse-ict biedt door gemeenten opgemerkt waardoor we nu een grote bekendheid genieten met onze specifieke kennis- en expertises. Vanuit een brede achtergrond van onder andere software ontwikkeling, projectleiding, functioneel beheer en dataspecialist ben ik naast uitvoerder een ervaren sparring-partner binnen snel veranderende organisaties.

Download CV
.

Geert Elting
Projectleider digitalisering/Gegevensbeheerder
Ik ben een ervaren ICT projectleider digitalisering/gegevensbeheerder; de laatste jaren specifiek projectleider Digitalisering/Zaakgericht werken. Na mijn HEAO opleiding ben ik gaan werken in de ICT als beheerder, teammanager, applicatiebeheerder. Ik ben een gedreven teamplayer, die graag met gebruikers en management het einddoel wil bereiken. Ik heb veel ervaring in kleine, middelgrote en grote (internationale en complexe) organisaties. Goede en gedegen kennis van ITIL en Prince2.

Download CV


Petra Lucas van Schuijlenburg
Secretariële werkzaamheden
Een onderneming is teamwork. Waar de één zich richt op levering van de diensten, verzorg ik alle kantoor activiteiten. Specifiek de marketing en social media.

Wie wordt onze nieuwe professional.

Top