Home / Diversen

Diversen

Ondernemer? Ondernemend? Zelfstandig maar wel graag over de interactie met collega’s en een betrouwbare organisatie kunnen beschikken? Dan is Lighthouse-ICT voor jou de juiste organisatie.

Lighthouse-ICT is sinds 2001 een bekende speler op de markt van digitalisering en informatisering. Landelijke en lokale overheiden, veiligheidsregio’s, waterschappen en omgevingsdiensten maken gebruik van onze dienstverlening.

Door een toenemende vraag uit de markt zijn wij op zoek naar zelfstandig professionals met -aantoonbare- expertise(s) op diverse vakgebieden:
* GEO/GIS, data manipulatie, integratie / virtualisatie specifiek het toevoegen van geometrische componenten aan data sources. (FME)
* Projectleiding digitalisering (Afgeronde HBO opleiding, ITIL Bisl)
* Functioneel applicatiebeheer (Corsa, Decos, Zaaksysteem.nl, Key2)
* Professionals voor het bouwen van koppelvlakken op basis van StUF, XML en GML
* Software ontwikkelaar opensource XHTML, CSS, PhP, JavaScript en Bootstrap

Interesse?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*
*
*

Tevens zijn wij gespecialiseerd in:
– Digitalisering van informatieketens
– Functioneel beheer van digitale informatiesystemen: Decos, Corsa, Zaaksysteem.nl, SQuit XO,
  Stratech-SBA
– Realiseren van STuF, XML en GML koppelingen tussen diverse systemen

Geert Elting
Projectleider digitalisering/Gegevensbeheerder
Ik ben een ervaren ICT projectleider digitalisering/gegevensbeheerder; de laatste jaren specifiek projectleider Digitalisering/Zaakgericht werken. Na mijn HEAO opleiding ben ik gaan werken in de ICT als beheerder, teammanager, applicatiebeheerder. Ik ben een gedreven teamplayer, die graag met gebruikers en management het einddoel wil bereiken. Ik heb veel ervaring in kleine, middelgrote en grote (internationale en complexe) organisaties. Goede en gedegen kennis van ITIL en Prince2.

Download CV

“http://www.lighthouse-ict.com/wp-content/uploads/2017/10/persoon1.png” image_shape=”square” name=”” designation=”Wie wordt onze nieuwe professional.”

Bezoek Gallery 1
Bezoek Gallery 2
Bezoek Gallery 3

Top