Header Image
Home / Over ons

Over ons

Wie zijn wij:

De wereld van data transformatie en visualisatie blijft mensen werk.


Alex Lucas
Data specialist
Na een loopbaan als ICT-er in de zorgsector en de financiële wereld, Heb ik in 2001 Lighthouse-ICT opgericht. Gestart als interim ICT management bureau verschoof de focus al snel naar specifieke ICT dienstverlening in de vorm van software ontwikkeling gecombineerd met de rol functioneel applicatiebeheerder Document management Systemen.
Digitale data is niet gelijk aan digitale informatie. Toch wilt U beslissingen nemen op basis van juiste gegevens; dan moet u kunnen vertrouwen op de kwaliteit en juistheid van uw gegevens. Wij gebruiken FME om van uw complexe databestanden weer relevante informatie te maken. Voor veel organisaties is geografische data een belangrijke managementtool. De gegevens moeten up-to-date zijn, direct beschikbaar en op kaarten gevisualiseerd kunnen worden. Hiervoor maken wij gebruik van FME-integratie software (ETL) in combinatie met het QGIS Geo- informatiesysteem (GIS).

Petra Lucas van Schuijlenburg
Secretariële werkzaamheden
Een onderneming is teamwork. Waar de één zich richt op levering van de diensten, verzorg ik alle kantoor activiteiten. Specifiek de marketing en social media.

Top